/ Allmänt /

skåningar, mackingjay, schizofreni

haft så sjukt mycket att plugga på de sista så inte hunnit med att blogg avart helt slut.
så igårkväll tyckte jag att jag skulle få unna mig att gå på premiären av hunger games tredje film. daniel hämtade upp mig och vi åkte mot eric för att kika filmen som kom ut senast, sedan samlade vi ihop flocken bland studentlägenheterna och gick mot stan, det var inte bara så att jag var omringad av studenter, nee majoriteten är ju även skåningar hahah asså man tror ju för en stund att man kommit till skåne ändå.. 

filmen var helt sjukt bra, de blir verkligen bättre och bättre :O vilket filmer inte brukar bli! 
dock så satt de en sjuk tant i publiken.. jaa SJuk.. hon var nog schizofren, pundare och lite annat plock.. vart ju synd om henne då hon genom filmen prata med en osynlig person med kommentarer som ''låt mig vara'' ''jag ska döda dig'' ''stick här ifrån'' osvosv.. och nej hon prata inte i telefon eller med någon i närheten.. daniel sa till och hon drog ut senare av filmen.. förutom att hon störde typ hela filmen och sabbade alla rörande stunder så var filmen såklart bra! lär se den igen!

här är även en bild på mig då jag kom hem inatt och ser lite halv sleten ut.. vilket jag även gör nu med 2h sömn, min dag har bestått av kaffe, kaffe och kaffe om man säger så