/ Allmänt /

Kattvakt gick utför

Fick hem en av kenneths (pontus katt, den svarta) kattungar igår. Eftersom ägarna vilket är pontus kompisar skulle bort :) vart as gosigt! Tills vi skulle sova.. Haha den lilla katte "morrar" på något konstigt sätt sågort kenneth kollar på han haha, (de är ganska bråkiga) så vart ett helvete att somna igår, plus att de välte ner saker osv.. Så idag åker tyvärr lilla ronald hem

Fick till två charmiga bilder hahah.. 
/ Allmänt / målar /

Prickat klart/ Allmänt /

Intensivt

Intensiva dagar sedan jag kom till enköping, har därför inte orkat med bloggen.. Dagen jag kom vart de partaj, sen fredag liten mysig julafton hos pontus mamma och på kvällen restaurang julfirande med hans pappas sida! Riktigt mysig dag, även fått träffa de flesta i släkten, skönt att ha de avklarat haha ^^ (gick bra lovar) 
Och jaa idag har vi kikat mellandags rean, men i vårt förhållande är de inte jag som shoppar loss utan pontus gör.. Haha jag hitta inte ett skit men pontus fick med sig datorbord, dataskärm, massa dator saker som man sätter in i den där lådan, hehe.. 

Slänger in en bild på pontus i två av hans julklappar han fick av mig ^^ hemmagjorda töjningar som jag o pappa har framstället och en stickad fluga, stiligt! När jag kommer hem ska jag även slänga upp någon fin bild på min julklapp från pontus med :)